Behandelingen

Dit zijn de beschikbare behandelingen in mijn praktijk

Logo PNG

Basis pedicure behandeling

Basis pedicure behandeling

Reinigen en desinfecteren van de voeten, Fraisen teennagels ,Knippen teennagels, Verzorgen en reinigen van de nagels en nagelomgeving, Verwijderen van eeltlocaties, Verwijderen van likdoorns, Verhelpen ingroeiende of ingegroeide teennagels,  Voeten insmeren met de juiste creme, korte voetmassage

 

€ 42,00

Risicovoet behandeling

Bij Diabetes/ Reuma of oudere voet

Een risico voet is een voet waarbij ten gevolge van een ziekte of andere oorzaken een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Bij Diabetes, reuma, verlamming, oudere verwaarloosde voet en spasmen

€ 45,00

Deelbehandeling

Behandeling van 1 eelt plek, ingroeiende nagel, 1 likdoorn of een schimmelnagel.

Behandeling van 1 eelt plek, ingroeiende nagel, 1 likdoorn of een schimmelnagel.

€ 29,00

Extra tijd

Extra tijd

Indien extra tijd noodzakelijk is per 15 min.

€ 12,50

Basisbehandeling icm Keratine behandeling

Warme Keratine behandeling

Deze behandeling kan ik toepassen na de pedicure behandeling. De keratine sokken voeden uw nagels en huid die als het ware als een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken ook copaiba olie, lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid en het helpt tegen schimmelnagels.

€ 55,00

Diagnostisch Consult

Diagnostisch Consult

Door middel van de schimmeldiagnostiek kijken we of er sprake is van een schimmelnagel, binnen 10 minuten heeft u al de uitslag. Als de test negatief is dan kijken we naar de oorzaak van de aangetaste nagel, dit kan bv door trauma zijn ontstaan. Is de test positief dan gaan we direct over tot behandelen van de aangetaste nagels en maken we een plan van aanpak. 

€ 65,00

Voetreflexmassage

Basis behandeling icm voetreflexmassage

Een ontspannende massage van de voeten, waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde reflexpunten voor het herstellen van het lichamelijke evenwicht.

€ 70,00

Orthesiologie

Orthesiologie

Kan worden toegepast tussen de tenen maar ook voor het reguleren van de teenstand.

€ 15,00

Nagelbeugel

Nagelbeugel plaatsen (1x)

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugel techniek en maak gebruik van kunststof nagelbeugel (Podofix) om zo de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

€ 30,00

Fungi Check

Fungi check

De Fungi check is een nieuwe, innovatieve test die binnen 10 minuten uitsluitsel geeft of er sprake is van een kalk/ schimmel nagel. Na de test weet u direct of u een schimmelnagel heeft. Indien de test positief is dan kunnen we samen een plan van aanpak maken om de schimmel nagel(s) te behandelen. 

€ 35,00

Voetconsulent

Voetconsulent

Heb je een voetklacht? Doorgezakte voeten of een hallux valgus bijvoorbeeld? Dan kan ik je helpen. Door middel van oefeningen kan je voetproblemen aanpakken zodat je klachten verminderen. Samen bekijken we de mogelijkheden en maken een plan van aanpak.  Ook gezonde voeten zijn gebaat bij deze oefeningen, ze houden de voeten soepel en sterk.

Klachten die behandeld kunnen worden;

  • gezonde voeten
  • hallux valgus (scheve grote teen)
  • klauw- en hamertenen
  • hallux rigidus/limitus (stijve grote teen)
  • pes cavus (holvoet)
  • pes planus (platvoet)
  • metatarsalgie (pijn onder de voorvoet)
  • mortons neuroom (knellende zenuw)
  • hielspoor (plantair fascitis)

€ 30,00