- Prijslijst

Wandelwol 20 gram - Euro 9,95

PRIJSLIJST


Basis pedicure behandeling
€ 40,00

Desinfectie, behandeling schimmelnagels, eelt, likdoorns, kloven, nagels knippen, polijsten, korte voet massage en een scrub


Risicovoet/ Medische behandeling
€ 42,50

Een risico voet is een voet waarbij ten gevolge van een ziekte of andere oorzaken een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Bij Diabetes, reuma, verlamming, oudere verwaarloosde voet en spasmen


Deelbehandeling
€ 28,00

Behandeling van een eelt plek, ingroeiende nagel, likdoorn verwijderen of schimmelnagel behandelen.


Extra tijd
€ 8,00

Per 15 minuten


Screening
€ 24,50

Bij diabetische voet


Nagelbeugel
€ 25,00

Ik maak gebruik van Podofix techniek of het Veertje Prijs per nagel vanaf 25 euro
Schimmeldiagnostiek
€ 35,00

De Fungi check is een nieuwe, innovatieve test die binnen 10 minuten uitsluitsel geeft of er sprake is van een kalk/ schimmel nagel. Na de test weet u direct of u een schimmelnagel heeft.


Klein consult
€ 15,00

Bijvoorbeeld controle van de nagelbeugel een week na plaatsing ervan


Orthese
€ 17,50

Kleine orthese: vanaf 12,50 Grote orthese: vanaf 17,50


Nagelreparatie
€ 22,50

Polygel of LCN Gel Wilde Pedique Silver Plus. Bij meerdere nagels, tarief in overleg. Nagelrepartie is toe te passen bij een schimmelnagel, traumanagel of gescheurde nagel.
Nagels lakken met Orly nagellak
€ 12,50

ORLY Breathable nagellakken zijn zuurstofdoorlatend. Het is een 4-in-1 lak, verzorgend door toegevoegde vitamines, base coat, kleur en top coat in één. Bevat geen schadelijke ingrediënten en is dierproefvrij. Heeft u last van beschadigde nagels en wilt u toch een kleur dragen, dan zijn de Breathables de juiste keuze!
Drukontlasting dmv Vilt techniek
€ 5,00

Vanaf 5 euro
Voetscrub of Voetmasker
€ 7,50

Heerlijke voetscrub of voetmasker na een pedicure behandeling. Zorgt ervoor dat de allerlaatste restjes eelt en dode huidcellen verdwijnen. Toevoeging aan uw pedicure behandeling
Nagellak verwijderen
€ 5,00


Basis pedicure behandeling i.c.m. Keratine pakking
€ 50,00

Volledige voetbehandeling icm een warme keratine pakking en nagelslakken (bij risicovoet +2,50


Warme Keratine pakking
€ 12,50

Deze behandeling kan ik toepassen na de pedicure behandeling. De keratine sokken voeden uw nagels en huid die als het ware als een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken ook copaiba olie, lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid en het helpt tegen schimmelnagels.
Voetreflexzone - massage - 30 min
€ 30,00

Voetreflexmassage is voor iedereen met klachten zowel lichamelijk als emotioneel. Ook zonder concrete klachten kan de behandeling worden aanbevolen ter ondersteuning van algeheel welbevinden
Basis pedicure beh icm voetreflexzone-massage
€ 65,00

Voetreflextherapie helpt bij het herstel van emotionele balans en helpt het zelf genezend vermogen te stimuleren.
WANDELWOL - zakje 20 gram
€ 9,95
HFL Roselan Balm
€ 15,00

Voor de verzorging van een extreem droge huid en genezing van wondjes en kloven.
GEHWOL creme vitaliteit van de benen
€ 15,00

Deze creme is perfect voor een dagelijkse verzorging van de benen en voeten. De creme dringt snel in en maakt vermoeide benen fris.
GEHWOLVoetpoeder - 100 gr
€ 10,00

Houdt de huid van de voeten droog en voorkomt voetschimmel. De poeder verfrist en maakt de voeten reukloos. Speciaal geschikt voor gebruik bij zweetvoeten. Met anti-bacteriele werking.
Klovenzalf
€ 12,50

Samenwerkende pedicures - Op de kloven een dikke laag zalf aanbrengen. Eventueel afdekken met een verbandgaas of een pleister. 1 a 2x per dag herhalen.
Ureum voetlotion
€ 15,00

Samenwerkende pedicures- Hydrateert intensief en langdurig.
Dadi’Oil & Solution Spray
€ 19,95

De gouden combinatie tegen schimmelnagels en mycose nagels
HFL solutionspray
€ 12,50

HFL Solution Spray is dé oplossing voor probleemnagels. HFL Solution Spray is aangewezen voor de behandeling van: • Schimmelnagels • Kalknagels • Mycosenagels • Voetschimmels • Zwemmerseczeem Hoe werkt de Solution Spray? • Dringt door tot de nagelwortel, waar de schimmel ontstaat • Kalmeert de geïrriteerde huid • Bevordert de groei van de nagel
Dadi'Oil 3,75 ml
€ 8,00

Dadi'oil is een verzorgende olie voor de nagel en de huid die ervoor gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen. En of stevigheid en flexibiliteit en glans te geven aan de natuurlijke nagel.
Kadobon
€ 0,00

Kadobon voor elk gewenst bedrag

Keratine voetbehandeling

Een behandeling met Keratine sokken is een weelde voor uw voeten. Deze behandeling kan ik toepassen na de pedicure behandeling. De keratine sokken voeden uw nagels en huid die als het ware als een beschermlaag zorgt. Naast de keratine in het product die plantaardig is, bevatten de keratine sokken ook copaiba olie, lipex preact en vitamine E. Door de copaiba olie is het ook geschikt voor de oudere huid en het helpt tegen schimmelnagels. 

Echt het proberen waard!

Warme Keratine pakking

Dadi’Oil & Solution Spray: de gouden combinatie tegen schimmelnagels en mycose-nagels.

Dadi’Oil & Solution Spray: de gouden combinatie tegen schimmelnagels en mycose-nagels. HFL Solution Spray en Dadi’Oil zijn bij mij ook los verkrijgbaar

Effectieve aanpak probleemnagels Tussen de nagelplaat en het nagelbed zit weefsel dat het ‘bed epithelium’ wordt genoemd. Dit weefsel begeleid de nagelplaat langs het nagelbed. Als dit uitgedroogd is, kan de nagelplaat niet goed hechten en wordt de begeleiding verstoord. Hierdoor scheurt de nagel open, dat nog meer uitdroging veroorzaakt. Vaak ziet u dit ook in geval van een schimmelnagel. Solution Spray dringt door de nagelplaat en de huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. Solution Spray pakt de infectie daardoor in de gehele nagel aan. Dadi’Oil kunt u voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken. Het dringt door de nagelplaat heen en maakt zo het ‘bed epithelium’ weer elastisch. Dat is precies de sleutel tot succes. De olie trekt snel de huid binnen en vermindert daarmee de druk van de nagelplaat. De nagelplaat kan dan weer beter bewegen. Hoe Solution spray en Dadi’oil samenwerken Dadi’Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven, waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en maakt Dadi’Oil de nagel weer compact. Wanneer de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook af. Behandeling: tweemaal daags eerst HFL Solution Spray toepassen en direct de Dadi’Oil erna aanbrengen.

Prijslijst  

behandelingen uitsluitend op afspraak

Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd te worden anders kan de afspraak in rekening worden gebracht.

GRATIS VOETENCHECK!

Heeft u last van uw voeten? Ik verwelkom U graag in mijn praktijk voor een gratis voetencheck.

online agenda

Maak hier een afspraak

Alessandra Medisch Pedicure
Noorderdreef 62
2153 LL NIEUW VENNEP

T.  06-43112342
M.  06-43112342
E.  pedicurealessa@gmail.com
KvK nr.  74062182
BTW nr.  NL145881337B01

Wij zijn vandaag gesloten


maandag 11:00 - 15:00    
dinsdag 09:00 - 17:00    
woensdag gesloten    
donderdag 09:00 - 17:00    
vrijdag 11:00 - 15:00    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website